Pajisjet transportuese të minierave / guroreve Prodhuesi i shiritave transportues të gomës

Pajisjet transportuese të minierave / guroreve Prodhuesi i shiritave transportues të gomës

1 dhj 2021/ transportues

Rubber conveyor belt is stuck together in sequence by many pieces of polyester sailcloth, which is covered by rubber and plastic owning good quality rubber cover up and down and good elasticity. Conveying small and not large massiveness materials, meanliness materials and biscuit materials. Applicable for conveying long and not very long distance materials, weight materials and materials that is vey long and its sliding rate is very fast....

Më shumë

Rrip transportieri najloni rrip transportieri rezistente ndaj nxehtësisë rrip transportieri rrip transportieri rrip transportieri

Rrip transportieri najloni rrip transportieri rezistente ndaj nxehtësisë rrip transportieri rrip transportieri rrip transportieri

8 gush 2017/ transportues

Avantazhet rrip najloni, me një trup të hollë, pesha të lehta, elasticitet të mirë, rezistenca e ndikimit, forca të lartë aderimin, pronat, interlayer aderimin, forca të lartë, forca është rreth 2.5-9 herë najloni kanavacë pambuku kanavacë, përkul jeta e shkëlqyer dhe të gjatë shërbimi, të përshtatshme për transportin në distancë të gjatë të materialeve me shpejtësi të lartë kushteve të ngarkimit. Pronat mbuluar ndarë në llojin e zakonshëm, lloji flaka, tip të ftohtë, lloji acid, të tipit të naftës....

Më shumë
Aplikimi i fibër poliestër në shirita transportues gome

Aplikimi i fibër poliestër në shirita transportues gome

11 pri 2017/ transportues

Gome rrip transportieri me materiale përforcuar nga metali dhe materiali fibra mund të ndahen në dy kategori. Zhvillimi është i pandashëm nga rrip për të përmirësuar vetitë materiale të skeletit, forcën rrip, karakteristikat zgjatim, fleksibilitet, rezistencë, stabilitetit dimensionale, etj janë të lidhura ngushtë me material skeletik....

Më shumë

Si te zgjidhni rrip transportieri duhur

Si te zgjidhni rrip transportieri duhur

10 pri 2017/ transportues

Jeta në shumë industri janë të pandashme nga zhvillimi i brezit të naftës, dhe nganjëherë disa faktorë të errët mund të çojë në një hendek të madh, siç janë të përmendura modelet më parë transportues, sot ne kemi për të parë në "Si të zgjidhni transportues rrip kushtet e duhura të zakonshme të përdorimit. "...

Më shumë