Post image

Çfarë lloj rrip transportieri?

/ transportues

Në varësi të mjedisit dhe kërkesat e rrip transportieri mund të ndahet në varietetet e mëposhtme dhe specifikimet:

1, në bazë të trafikut nga ana e madhësisë së gjerësi ndarë B200 B300 B400 B500 B600 B650 B800 B1000 B1200 B1400 B2000 B1600B1800 dhe modele të tjera që zakonisht përdoren (B përfaqëson gjerësi në milimetra).

2, sipas përdorimit të ndryshme të rrip nën-zakonshëm mjedisit transportues (lloji i zakonshëm, ngrohje-rezistente, rezistencës flaka-type, tipit djegur, lloji acid, lloji i naftës), ngrohje-rezistente rrip transportieri, rrip transportieri ftohtë, acid transportues , rrip transportieri naftës, modele transportues ushqim.

Ku mbulesa plastike në më të ulët të ushqimit të përbashkët rrip transportieri transportues dhe një trashësi prej 3.0mm, nën plastike të mbuluar një minimum prej 1.5mm, trashësia minimale e mbuluar plastike në rrip transportieri ngrohjes-rezistente, rrip ftohtë transportieri, acid transportieri, vaj rrip transportieri 4.5 mm, nën plastike të mbuluar një minimum prej 2.0mm. Në varësi të mjedisit të përdorimit mund të rrisë trashësinë 1.5mm në kopertinën sipërme dhe të poshtme plastike.

3. rrip transportieri pikë forca pëlhurë shtresa elastik
rrip zakonshëm transportieri, rrip transportieri i fuqishëm, llojin e fuqishme e kanavacë në transportues najloni rrip rrip transportieri (NN rrip transportieri) dhe rrip transportieri poliestër (rrip transportieri PE).
Për informata plotësuese: shtresë e fortë e fortë rrip transportieri kanavacë poliestër (PE), e ndarë edhe në llojin EP100, lloji EP150, lloji EP200, EP250, lloji EP300, tipi EP350, lloji EP400, etj, mund të jetë gjithashtu një kanavacë najloni (NN) ajo mund të ndahet në NN100, NN150, NN200, NN250, NN300, NN350, NN400, NN450, NN500 tipit. (1) rrip transportieri zakonshëm (përfshirë të lartë-forcë rrip transportieri najloni) standarde zbatimi produkt GB7984-2001.
rrip General transportieri: Shtresa e mbuluar: rezistencës në tërheqje e jo më pak se 15Mpa, marramendës zgjatim i jo më pak se 350%, shuma e veshin ≤200mm3, forca aderimin në mes të shtresave të mesatares shtresë rroba të gjatësisë së mostrës së ndërmjet jo më pak se 3.2N / mm, të mbuluar plastike dhe shtresa leckë nuk është më pak se 2.1 N / mm trashësi të plotë zgjatim gjatësore në pushim prej jo më pak se 10%, të forcës reference trashësi plotë zgjatjen gjatësore prej jo më shumë se 1.5%;
(2) najlon (NN), poliestër (PE) rrip transportieri: Shtresa e mbuluar: rezistencës në tërheqje e jo më pak se 15Mpa, marramendës zgjatjen e jo më pak se 350%, shuma e shtresës veshin ≤200mm3 midis forcë ngjitës gjatësore mesataren mostër leckë interlayer është jo më pak se 4.5N / mm, si dhe rroba të mbuluar mes shtresës së gomës nuk është më pak se 3.2 N / mm trashësi të plotë zgjatim gjatësore në pushim prej jo më pak se 10%, me reference gjatësore fuqi trashësi të plotë jo më shumë se 4% zgjatim;
(3) standardet zbatimi Three-rezistente rrip transportieri (ngrohje, acid, alkali) produkti HG2297-92. (4) zjarri-retardant produktet e rrip transportieri kryer MT147-95 standardet.
4, në aplikimet praktike, shpesh në varësi të materialit dhe struktura rrip transportieri është e ndarë në: rrip transportieri PVC, rrip transportieri PVG, YBY transportues, ST transportues, MDC transportues pesë.
1. PVC rrip transportieri: pjesën e sipërme dhe të poshtme shtresa mbuluese janë materiale PVC, shtresa PVC në mes të shtresave pëlhurë;
2. PVG rrip transportieri: mbuluar me një shtresë të materialit gome, nën shtresën e mbuluar e materialit PVC, i bërë nga fibra PVC pëlhurë e përzier në një, jo-hierarkike, në mënyrë që i gjithë brezi core; 3. YBY rrip transportieri: Qëllimi i përgjithshëm rrip transportieri
4. ST rrip transportieri: pjesën e sipërme dhe të poshtme shtresa mbuluese janë materiale gome, shtresa e ndërmjetme është një forcë që mbajnë në litar, ka boshllëqe në mes të materialit telat PVC. 5. MDC rrip transportieri:
Për më shumë informacion teknik, ju lutemi të konsultoheni me specialistë udhëheqëse mirëmbajtjes rrip transportieri në botë-ALMEX Mining Equipment (Tianjin) Co., Ltd

 

mesazh