Post image

Cilat pjesë të rul

/ rul

Rul transportues është mjeti kryesor mbështetëse. rul zakonshëm, struktura e saj është në thelb bosht rul, kushineta, housings, lëkurë roll, vula labirint dhe bosht circlip Përbërja.

përzgjedhja duke

Aktualisht, përdorimi i kushineta topin radial brazdë të thellë dhe kushineta rul tapered. Kushinetë me sferë të radial kushineta avantazhe:

pastrimin (1) mund të bëhet e madhe i lejon më misalignment machining gisht dhe lakimi deformim;

(2) rezistenca running vetëm nën kushineta rul tapered, çmime të ulëta.

mesazh