Квалитет на производите, се направи трговија полесно.
https://jiuduan.en.alibaba.com

Нашите меѓународни станица Alibaba го отвори @ Добредојдовте

Шарена подвижна лента  (За повеќе информации посетете ја Alibaba International Station)

0.00

Анкетната

функција
  • (1) со основен материјал: обични памук платно (CC)
  • се меша плетени памук платно (ЦП)
  • најлон (НН)
  • полиестер (ЕП) и сор
  • (2) пропусен опсег. 300 ~ 800мм
  • (3) висок модел: 5
  • 10
  • 15
  • 20mm Забелешка: за формата на моделот Keyi кориснички барања
  • (4) Карактеристики: за аголот е 0 ~ 40 ° испорака на материјали за да се спречи материјал надолу


моделот ширина Пропусен опсег ролери Ø
Секциска теренот Минимална mm Мин. Мм
245, 150, 13 300 250
310, 200, 10 350 250

390, 250, 13 450 250
550, 300, 15 600 250

450, 500, 30 500 400
600, 330, 30 650 400
720, 520, 30 750 400
функција вредност
Пропусен опсег 300-2000 мм
зајакнување материјал НН, CC, енергетска ефикасност, ЕП
подови 1-10
лента дебелина 5-60 mm
Дебелината на пластична површина покриена со лепак 1,5-30 mm
Гумена површина под гумени дебелина капак 0-30 mm
Ткаенина затегнувачка цврстина 100-1000 N / mm
Корица сила гумени цврстина 5 ~ 25 MPa
боја црна
стандард ISO, RMA, DIN, AS, JIS


Повеќе производи ве молиме симнете производи на е-книга  

Производи Електронски книги(PDF)